Over Spot-On

Wij geloven er in dat, met de juiste hulp, mensen meer kunnen bereiken dan dat zij zelf denken.

Spot-On Bijles is het resultaat van de ervaringen van Goya Buitenhuis (mede-oprichter) en Thierry Volker (mede-oprichter). Na samen het gymnasium te hebben doorlopen kozen zij beiden een andere richting: Goya de geneeskunde en Thierry de econometrie en filosofie. Tijdens het volgen van deze universitaire studies hebben zij zich allebei ook ontwikkeld op het gebied van onderwijs. Na het geven van bijles, eindexamentraining en huiswerkbegeleiding was het tijd voor de volgende stap: Spot-On Bijles.  

Wij, Goya en Thierry, geloven er namelijk in dat, met de juiste hulp, mensen meer kunnen bereiken dan dat zij zelf denken. Op de middelbare school kan de grote veelzijdigheid aan vakken een obstakel vormen om de doelen die je voor je cijfers en latere studie voor ogen hebt te behalen. Het is voor ons dan ook logisch dat elke leerling wel één of meerdere vakken volgt die hem of haar problemen op leveren. 

Naar ons inzien kan bijles dit veranderen, als de lessen van hoge kwaliteit zijn. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Daarom stelt Spot-On hoge eisen aan onze docenten en gaan wij zo persoonlijk met onze leerlingen aan de slag.

Wil je meer weten over onze manier van werken? Kijk dan even rond op de website. Wij hopen je snel te helpen met een gratis proefles, zodat de weg omhoog ingezet kan worden!

Goya & Thierry

WordPress Lightbox Plugin