Ons aanbod

Als je (kind) moeite heeft met een vak op de middelbare school is bijles één van de, zo niet de, krachtigste oplossing(en) om onvoldoendes om te buigen naar ruime voldoendes of hoger. Uit onze ervaringen blijkt dat je als leerling het meeste baat hebt bij een duurzaam fundament van 8 lessen of meer om met het nodige zelfvertrouwen mooie cijfers op de probleemvakken te halen. In verband met COVID-19 kan bijles zowel fysiek als digitaal gegeven worden.

*Voor beide vormen van bijles geldt dat wij een minimale hoeveelheid van 8 bijlessen hanteren t.b.v. een wezenlijke en duurzame verbetering van de cijfers.

Bijles boeken

Aanvraag bijles

Proefles

Akkoord met AV en Privacyverklaring

Veelgestelde vragen 

Is bijles hetzelfde als huiswerkbegeleiding?

Eerder nee dan ja. Het grote verschil is dat je bij bijles met weinig tijd veel probeert te bereiken, dat je niet elke dag na school nog ergens heen moet en dat je zelf verantwoordelijk blijft voor wat jij voor school gaat doen op een dag. Bijles is dus effectiever en zorgt ervoor dat je eigen baas blijft. Hierdoor ben je beter voorbereid op een toekomst als student, op wat voor niveau dan ook. Wel is huiswerkbegeleiding erg geschikt als je op alle vakken er slecht voor staat en iemand nodig hebt die je elke keer zegt dat je bezig moet gaan. Of je daar op de lange termijn beter van wordt is een ander verhaal.

Kan ik kiezen wie er bijles komt geven?

Het is zeker mogelijk om een voorkeur aan te geven. Wij kiezen een docent op basis van wat ons de beste match lijkt, maar mocht je eigen voorkeuren hebben of wil je zelf kiezen dan kan dat zeker.

Waar vindt de bijles plaats?

De meest optimale locatie is bij je thuis. Hier is het kind het meeste op zijn of haar gemak en hoeft er door hem of haar niet gereisd te worden. Het kan zo zijn dat, om wat voor reden dan ook, een andere locatie voor beide kanten beter uitkomt. Dan wordt deze locatie natuurlijk gekozen.

Hoe werkt de proefles?

De proefles is bedoeld om kennis te maken met Spot-On. We willen dit graag zo laagdrempelig mogelijk maken. Daarom worden er geen kosten in rekening gebracht voor een proefles van 60 minuten en is het ook geheel vrijblijvend. Op manier kan je rustig de keuze maken of je met ons de weg omhoog wil gaan inzetten. Iedere leerling heeft recht op één proefles in totaal.

 

Hoe weet ik hoeveel bijles er nodig is?

Dit is inderdaad vaak lastig om zelf in te schatten. Wij werken met een aantal maandelijkse lessen wat gelijkmatig over de maand verdeeld wordt. Zo behaal je het beste resultaat. Wil je hier meer over lezen dan kan dat hier.

Wat vaak goed werkt is om eerst kennis te maken via een proefles en daarna telefonisch te overleggen hoeveel lessen er maandelijks nodig zijn. Daarna kun je op basis van ons advies zelf een weloverwogen beslissing maken.

Kan ik ook losse lessen afnemen?

We hebben bewust de keuze gemaakt om dit niet aan te bieden. De reden is dat losse lessen eigenlijk geen zin hebben. De problemen liggen vaak diep en hebben wat tijd nodig om verholpen te kunnen worden.

Mocht je toch heel graag een x aantal losse lessen willen afnemen dan kan je dat altijd overleggen met ons via de telefoon of de mail. We gaan dan kijken of we een uitzondering kunnen maken.

 

Helpt bijles echt?

De ervaring leert dat bijles iets brengt wat je niet op school kan vinden. De focus die een privéles op het verbeteren van de prestaties van uw kind legt is iets bijzonders en het brengt vaak resultaten met zich mee die boven verwachting zijn. Natuurlijk kunnen we niet een bepaald resultaat garanderen, omdat de leerlingen uiteindelijk de toetsen zelf moeten maken. Wat we wel kunnen garanderen is dat je kwaliteitshulp in huis haalt. Daarnaast weet je bij ons ook zeker dat er meer bewustzijn wordt gecreëerd over hoe je kind problemen aanpakt, wat erg waardevol kan zijn.

Kan ik voor meerdere vakken bijles krijgen?

Het is zeker mogelijk om voor meerdere vakken tegelijkertijd bijles te krijgen. Omdat wij willen dat de bijles wordt gegeven door een docent die in het betreffende vakgebied studeert en bekwaam is, is de kans wel groot dat je per vak een andere docent hebt.

WordPress Lightbox Plugin